Hei Kristine Kleveland!

Kristine Kleveland

Hei Kristine! Hvem er du?
Jeg heter Kristine, er 21 vintre og er ikke beslektet med Åse Kleveland-såvidt jeg vet. Jeg er preget av å ha bodd på jæren, utenfor Tønsberg, i Mandal og utenfor Bergen. Nå trives jeg særdeles godt i Oslo, men håper å en gang bo relativt øde, og ha mulighet til å være selvberget på saker og ting man kan dyrke i norsk jord. 


Hva gjør du mest av for tiden?
Jeg studerer ved UiO og håper å en dag bli et (ut)dannet mennesket. Jeg leser til å bli lektor, og i år er det historie som opptar meg i størst grad. I tillegg til stipend, livnærer jeg meg ved å stå i skobutikk. Ellers går det mye tid på musikk. Mest i form av lytting, men også i den form at jeg spiller i korps, heh he.


Hva er forholdet ditt til kraftverket?
Jeg begynte å gå sporadisk for to år siden, men har etterhvert knyttet meg til kirken. Særlig etter å ha fått tjeneste her, føler jeg meg hjemme, og det er kraftverket som er kjerka mi. Behagelige greier, hyggelige folk og ypperlig musisering. 

Hva engasjerer deg, sånn skikkelig?
Sånn politisk/samfunnsmessig er det nok forbrukerkulturen vår. Ellers blir jeg fort engasjert av musikk. Og jeg er dessuten dritengasjert angående 17.mai. Jeg eelsker frihet, Norge, H.M. Harald V Rex, korps, nasjonalromantikk, mangfold, tog og at alle plutselig er så hyggelig mot hverandre.

Hva er yndlingssangen din akkurat nå?
Utrolig vanskelig spørsmål Jeg har i grunn aldri operert med yndlingssanger. Jeg dømmer nok folk i litt for stor grad ut fra musikksmaken deres, og synes det er dritproblematisk å skulle definere meg selv gjennom én sang. Men altså. Av artister er nok favoritten Bob Dylan, og Masters of War er nok en av de viktigste sangene jeg vet om. Nå om dagen er det imidlertid Mikhael Paskalevs Saynara Saigon jeg synger mest for meg selv (og forbipasserende).

BONUSFAKTA OM KRISTINE FRA KRISTINE:

✷ Jeg engasjerer meg for aksept for et naturlig utseende. Mot kosmetisk operasjon osv, sminke og hele det hysteriet rundt usaklige kroppsideal. Synes generelt folk bør være nøgd med det de har fått utdelt.

✷ Begge foreldrene mine er gartnere

✷ Jeg begynte å få grå hår da jeg var 19

✷ Pastinakk er den nye favorittgrønnsaken min

✷ Jeg hører mest på radiokanalene P9retro og Panjab Radio

✷ Jeg elsker å sykle