Økonomi

tumblr_mgmlv25ZrL1qcwfeco1_1280.jpg

Kraftverket er et spleiselag. Vi er helt avhengige av at mange engasjerer seg og bidrar på ulike måter. Over hundre er fast involvert i arbeidet vi driver, ved å ha en fast praktisk tjeneste.

En måte å bidra på er ved å gi penger. Vi får marginalt med støtte fra staten, og må finansiere vår egen drift. Vi har nøkterne utgifter knyttet til leie av lokaler, lønn, kontor, misjonsprosjekter, utstyr, arrangementer, støtte til kirkesamfunnet, middager før gudstjenestene etc.

Det siste året har økonomien vår blitt vanskelig. Utgiftene er stabile, men inntektene svikter. Derfor oppfordrer vi alle som ser på Kraftverket som sin menighet til å bli faste givere, ved å gi et fast månedlig beløp.

Dette gjør du ved å sende mail til anne@frilansregnskap.no og si at du vil bli fast giver. Du vil da bli kontaktet, og få nødvendig info.