Møte angående ny menighet - 19.okt

Det nærmer seg helg, og viktige ting skal skje i Kraftverket. På søndag den 19.oktober lager vi finfin gudstjeneste for store og små kl. 17.00, og vi håper alle dere har mulighet til å komme.

Rett etter gudstjenesten skal vi ha et møte om hvorvidt vi skal starte en ny gudstjeneste/ menighet. Vi håper alle som går i Kraftverket kommer, for dette blir et viktig møte. Du husker kanskje at vi sendte ut våre tanker om å starte en ny menighet for noen uker siden? 

Vi har sendt ut en spørreundersøkelse til dere, og dere har svart. Undersøkelsen viser klare tendenser, og vi vil presentere svarene på møtet. I tillegg legger vi opp til dialog, og ber dere tenke igjennom disse to tingene på forhånd: 

1. Hvor mye er du villig til å bidra for å lage en ny gudstjeneste/ menighet?  

2. Hvilke spørsmål har du til ledelsen i Kraftverket/ Hva trenger du mer informasjon om?

Håper vi ses på søndag :)