Det blir leir!!!!!!

Alle som føler seg hjemme i Kraftverket, eller ønsker å kjenne seg mer hjemme må bli med. Både store og små.

Leiren er på Slora Gård utenfor Ski fra lørdag 6. til søndag 7. februar. Superenkelt opplegg; du møter opp utenfor Kraftverket kl 10.00, så kjører vi sammen til Ski, så er det to km å gå inn til leirstedet. Ta med det du trenger for en overnatting, og ski hvis du liker sånt.

Det blir kleinhetsgaranti, så du skal slippe avisleken, hemmelig venn, snusen eller lysvandring. Istedenfor blir det masse bra input på Jesusfronten, bra leirmat, fastelavensfeiring, og quizz.

For at vi skal gå i pluss betaler voksne 300,- , og barn mellom 2 og 12 år 200,- Den betalingen tar vi med iZettle lørdags morgen utenfor Kraftverket.

Meld deg på med en gang du har bestemt deg, sånn at vi vet at leiren blir og hvor mange som blir. Gi beskjed til jenny@minsk.no om det er noen spesielle ting du tenker at vi burde vite om når du melder deg på, og om du for eksempel har bil som vi kan bruke for å komme oss ned dit.

Påmelding gjør du på Eventbrite sine sider: kraftverketleir.eventbrite.com