Kraftverket spiller inn plate

Endelig skjer det. Etter 16 års livespilling er det på tide å gå i studio. Musikken i Kraftverket skal gis ut i form av en salmeplate, der noen av de mest brukte salmene på gudstjenestene våre skal spilles inn. De fantastiske musikerne våre stiller opp på dugnad for å lage en musikalsk selfie anno 2015.

Det høres kanskje i overkant selvsikkert ut, men vi mener at det musikalske uttrykket i Kraftverket er unikt i kristne sammenhenger. Vi ønsker stolt å vise fram dette uttrykket, i håp om at mange i og utenfor menigheten vil ha glede av det. Vi har valgt salmer som betyr mye for oss, og vi gleder oss allerede stort til å feire det hele med en releaskonsert i Kraftverket før jul.

Funding is the new kollekt, og vi håper mange har lyst til å bidra økonomisk for at dette skal bli en realitet. Alle små og store bidrag mottas med takk. Hvis du vil være med og bidra for at innspillingen skal bli en realitet, klikk her: https://www.indiegogo.com/projects/kraftverket-spiller-inn-plate#/story