Hei Kristian Koppang!

Kristian Koppang Kraftverket

Hei Kristian! Hvem er du?
Jeg er en helt gjennomsnittlig fyr som har a4-liv som en gullstandard for et godt liv.

Hva gjør du mest av for tiden?
Jeg er sånn "ulike faser"-fyr. Nå: ser/leser jeg om amerikansk politikk og (nylig) astronomi! Visste du at solens masse tilsvarer 99,6 prosent av all massen i vårt solsystem? Det inkluderer også Jupiter som 1000 ganger større en jorda vår. Sjukt! (Ja, faren min heter Knut Jørgen..)

Hva er forholdet ditt til kraftverket?
Jeg menighetssurfet ca seks år i henholdvis Betlehem/Filadelfia/DNK fram til for ca fire år siden da jeg begynte å gå Kraftverket sammen med Sara (kona), som allerede hadde det som sin menighet. Jeg trives godt her. Har døpt datteren min her, dette er min menighet. Mange fantastisk flott folk her.

Hva engasjerer deg, sånn skikkelig?
Lidenskap! Det er underordnet hva, men andre menneskers ekte lidenskap er alltid engasjerende og gjør at jeg føler meg levende på en helt unik måte. En sånn "jeg vil ha det du har"-følelse! F.eks komikere, musikere, Jamie Oliver, David Attenborough og politiske kommentatorer.

Hva er yndlingssangen din akkurat nå?
"Sigvart Dagsland - Alde e et aent sted". Jeg tror den i all sin enkelhet er en ganske streit låt som kritiserer samfunnets overdrevne bruk av smarttelefon. Det treffer meg fordi jeg er sinnsykt glad i å bruke telefonen selv. Og jeg er veldig skeptisk til den "tenk på alt du går glipp av ved å se ned i telefonen hele tiden"-tankegangen. Som om folk satt åpent og pratet sammen med vilt fremmende på trikk/buss før man fikk smarttelefoner? Men denne låta utfordrer mine egne meninger og gir meg selv lyst til å mene noe annet enn jeg gjør, bare fordi det er teksten på en sang og fordi jeg synes låta er veldig fin! Utrolig rart med musikkens kraft. Her er sangen på Spotify