Somalisk middag

Middag før gudstjenesten

Søndag 27. mars fra kl.15.30, serverer vi deilig somalisk middag før vi feirer gudstjeneste. Maten er laget av noen av våre ureturnerbare papirløse flyktninger. Dette gjør vi for å skape et sosialt møtepunkt, og for å samle inn penger til arbeidet vi driver med torsdagskvelds for papirløse.

Ta med venner, familie og kjente – her er det plass til alle. For å kunne handle inn riktig mengde mat, ber vi alle som kommer om å trykke ‘skal’ innen fredag 25 mars på dette facebookarrangementet: https://www.facebook.com/events/494584365469078

Priser:
Voksne: kr.150

Barn: kr.100

Familie: kr.400


Har du ikke mulighet til å komme på middagen, men ønsker å støtte arbeidet: Vipps 10393 – merk innbetalingen ‘Til torsdagskvelds for papirløse’.

Info om hva vi samler inn penger til:
I snart fem år har vi invitert ureturnerbare papirløse flyktninger til kveldsmat i kirken. Vi ønsker å bli venner, og gjøre noe fint for de som er aller mest sårbare i byen vår. Denne gruppa er uten rettigheter og muligheter. Mange har vært i Norge i 10-15 år, noen så lenge som 25 år. Flere av dem trekker på årene, og er slitne etter mange år uten muligheten til å lage et stabilt liv i Norge. Vi deler ut to trikkebilletter til alle som kommer, slik at de enkelt kan komme tilbake neste uke. Dette er den største utgiften i arbeidet.