Basar 13. januar 2024

BASAR


Velkommen til Basar i Kraftverket - en lørdag med alt en lørdag kan og bør inneholde: Lotteri, åresalg, kafé, loppemarked og lek og underholdning for barna. Pengene som samles inn går til arbeidet i menigheten, som daglig drift, barne- og ungdomsarbeidet og arbeidet for papirløse flyktninger. Det er bare å glede seg til en dag fylt med høydepunkter. 

 

PROGRAM FOR DAGEN
Kl. 12.00: Dørene åpner
Kl. 13.00: Trekning av premier fra åresalg
Kl. 14.00: Trekning av premier fra åresalg
Kl. 15.00: Trekning av premier fra åresalg
Kl. 15.30: Trekning av premier fra loddboksalg
Kl. 16.00: Basaren stenger
Loppemarked, barneaktiviteter og kafe er åpent under hele basaren. 

 

 

INNSAMLING AV PREMIER/KAKER/LOPPER
I forkant av basaren tar vi gjerne imot hjelp og donasjoner av premier som kan loddes ut, samt kaker som kan selges i kafeen og lopper til loppemarkedet. Så om du f.eks jobber som frisør og vil donere et klipp, eller vil gi et gavekort på noe tar vi gjerne imot. Eller gi en bok du har lest ut, som du tror andre vil ha glede av. Eller kan du bake verdens beste brownie: Ta gjerne kontakt med komiteen og si hva du vil bidra med.

 

Dersom du ønsker å bidra på andre måter under basaren, f. eks spille en sang eller stå i kafe, så er det også veldig velkomment. 

 

- For innspill/bidrag til kafe, ta kontakt med Ane Bjor Aasbø eller Lene Skaiå.
- For innspill/bidrag til barneopplegg/underholdning, ta kontakt med Sunniva Nydal eller Iselin Aartun.
- For innspill/bidrag til premier, ta kontakt med Ane Tveit Hammersmark, Marit Juven Gjærde, Maren Haugland Hansen eller Idun Moe Hammersmark. 
- For innspill/bidrag til loppemarked, ta kontakt med Frida Solbakk eller Ingrid Støyten