Somalisk middag 12. november

Somalisk mat har mange spennende smaker. Søndag 12. november fra kl.15.30, serverer vi deilig somalisk middag før gudstjenesten i Kraftverket. Maten er laget av gode venner fra vårt arbeid med torsdagskvelds for ureturnerbare papirløse flyktninger. Dette gjør vi for å skape et sosialt møtepunkt, og for å samle inn penger til arbeidet vi driver med torsdagskvelds for papirløse.

For å kunne handle inn riktig mengde mat, ber vi alle som kommer om å trykke ‘skal’ innen fredag 10.november. Ta med venner, familie og kjente – her er det plass til alle.

Priser:
Voksne: kr.220
Barn: kr.150
Familiepris: kr.500
Studenter: kr.170

Har du ikke mulighet til å komme på middagen, men ønsker å støtte arbeidet: Vipps 10393 – merk innbetalingen ‘Til torsdagskvelds for papirløse’.

Info om hva vi samler inn penger til:
I snart syv år har vi invitert ureturnerbare papirløse flyktninger til kveldsmat i kirken. Vi ønsker å bli venner, og gjøre noe fint for de som er aller mest sårbare i byen vår. Denne gruppa er uten rettigheter og muligheter. Mange har vært i Norge i 10-15 år, noen så lenge som 25 år. Flere av dem trekker på årene, og er slitne etter mange år uten muligheten til å lage et stabilt liv i Norge. Vi deler ut to trikkebilletter til alle som kommer, slik at de enkelt kan komme tilbake neste uke. Dette er den største utgiften i arbeidet