Bli medlem i Kraftverket?

Medlemskap i Kraftverket

I dag har Kraftverket 213 medlemmer. 123 av disse er voksne med stemmerett. Mange som engasjerer seg og ser på Kraftverket som sin menighet, er ikke medlemmer. Og vi anerkjenner at det finnes gode grunner for å definere Kraftverket som sitt åndelige hjem, uten å være medlem.

 

Men bare medlemmer har stemmerett, i alle saker som berører menighet og kirkesamfunn. Kraftverket er en del av Frikirken, som er demokratisk styrt. Det er kun medlemmer som har direkte innflytelse på viktige saker, lokalt og sentralt. Medlemskap innebærer økt tilhørighet, innflytelse og ansvar.

 

Vi ønsker et reelt demokrati i Kraftverket, der de som til enhver tid har tilhørighet til menigheten også er de som bestemmer. Vi er avhengig av at kjernen i menigheten, tar ansvar for at viktige beslutninger og økonomisk styring følges opp. Og bruker muligheten for å påvirke.

 

Det er ikke lov å være medlem av to kirkesamfunn samtidig. Medlemskap i Kraftverket, innebærer medlemskap i Frikirken. Er du medlem i et annet kirkesamfunn, må du først melde deg ut derfra.

 

Ønsker du å bli medlem, fyll ut skjemaet under. Så blir du kontaktet av en av våre ledere for ytterligere informasjon.