Joakim Gausdal er ny menighetsarbeider

22 år gamle Joakim Gausdal fra Kristiansand, er Kraftverkets nye menighetsarbeider.

 

Kraftverket søkte etter barne- og ungdomsarbeider, og fikk mange gode søkere. Joakim var en så god kandidat, at eldsterådet umiddelbart tenkte: Vi kan ikke la han gå.

 

Jobben som barne og ungdomsarbeider gikk riktignok til en annen (mer info om dette rett rundt hjørnet). Men det ble viktig å la Joakims mange ressurser komme menigheten til gode. Derfor er det opprettet en prosjektstilling som menighetsarbeider.

 

Hvilke oppgaver skal du utføre som menighetsarbeider? - Et av ansvarsområdene blir etablering av nye husgrupper, i tillegg til å følge opp de vi allerede har. I tillegg skal jeg organisere og gjennomføre sosiale hangouts. Vi er mange fantastiske mennesker i Kraftverket nå. Jeg ønsker å skape arenaer der spesielt studentene kan møtes, og knytte bånd til hverandre og menigheten.

 

Lærerstudenten Joakim har observert at det er flere folk i Kraftverket enn noen gang, uten at dette har ført til flere frivillige. – Jeg vet at det er behov for at flere blir med og bidrar i ulike oppgaver. Jeg ønsker å være med og rekruttere nye til ulike tjenester – så hvis noen ser at jeg ringer: Ta telefonen 

 

Stillingen er en prosjektstilling på 20% ut 2024. Den er opprettet innenfor rammene av årets budsjett, og eldsterådets mandat til å tilpasse ansettelser ut fra søkerne.

 

Etter tre år i Oslo og Kraftverket, har den blide sørlendingen dette å si om sitt forhold til menigheten: – Både menneskene og musikken betyr mye for meg. Og jeg gleder meg stort til å ta fatt på jobben, slik at jeg kan bli kjent med flere kraftverkere.

 

Hva slags musikk hører du på for tiden? – Jeg gikk akkurat og hørte på Chet Baker og Jan Erik Vold sin plate «Blåmann! Blåmann!» Den er helt fantastisk.

https://www.youtube.com/watch?v=PheSQNB21dM