Hei Patrick Carlos Olsen!

Hvem er du?
Jeg er en fyr fra det bilde Søland, Flekkerøy, beltespenna i bibelbeltet. Folk sier jeg har massevis av energi, jeg synes jeg er litt slapp, mulig jeg burde jobbe med selvinnsikten. 

Hva gjør du mest av for tiden?
Størstedelen av tiden tilbringes i treningsklær, enten så svetter jeg eller så pusher jeg andre slik at de både hater og elsker meg. Jeg digger jobben min.

Hva er forholdet ditt til kraftverket?
For meg er Kraftverket lokalmenigheten på Bislett. Fylt opp av flotte mennesker, mange i ruteteskjorte og Converse sko, som nyter god musikk og våger å snakke ærlig om livet. Her kan jeg være meg selv, så trygt er det. 

Hva engasjerer deg, sånn skikkelig?
Dette blir litt nerdete, men det som engasjerer meg sånn skikkelig for øyeblikket er de samfunnsøkonomiske konsekvensene av inaktivitet og hva det kan lede til. Men også mennesker, gjerne med en god historie, eller en god løpetur. 

Hva er yndlingssangen din akkurat nå?
Å nei, jeg burde ha hatt en sånn kul hipster låt, men denne lytter jeg kjempe mye på i det siste….