Kropp og bønn-gruppe

Fra og med 5.februar er du velkommen til å delta i en kropp og bønn-gruppe som samles i Vestre Frikirkes kapell torsdager kl 19 til 20. Helga Aarvik i Kraftverket vil undervise i øvelser som er utformet av retreatleder Øyvind Borgsø. Han henter inspirasjon fra kinesiske treningsformer, og er samtidig dypt forankret i kristen tro og bønnepraksis.

Vi kjemper alle med kroppene våre på ulike måter. Tvinger den til å jobbe hardere, holde seg våken lengre, sitte stille i samme positur – til  å underordne seg viljen og intellektet. Men hva ville skjedd dersom vi lyttet til kroppen, og spilte på lag med den? Ville det også hjelpe oss i å lytte til Gud? Men hva vil skje dersom vi lytter til kroppen, og spiller på lag med den? Vil det også hjelpe oss i å lytte til Gud? 

Kropp og bønn-samlingene består av avspenning,nærværsøvelser og bønn i bevegelse. 

Kontaktperson: Helga Aarvik, tlf: 91639824 , mail: helgaarvik@gmail.com