Bibelkurs

Kraftverket samarbeider med Storsalen, og arrangerer bibelkurs i januar/ februar 2015. Her har vi mulighet til å gå mer i dybden enn på våre gudstjenester, noe vi tror vil dekke et behov i Kraftverket. Kurset er for alle, det kreves ingen forkunnskaper for å bli med. Professor i NT, Karl Olav Sannes vil undervise. Det er også mulig å ta kurset som studieemne på MF.

Tid: kl.17.00-19.00 tirsdagene 20.01, 27.01, 03.02, 10.02 
Sted: NLA Staffeldtsgt (Festsalen)
Pris: 200

Kurset vil ta for seg Paulus brev til Galaterne. Noen lengre tekster i brevet vil være «vinduer» til Paulus sin teologi, utgangspunkt for å drøfte noen av hans hovedtema. Brevet i seg selv og Paulus sin teologi skal gjensidig belyse hverandre. Meningen med kurset er å bruke innsikten i ett av brevene til å se store linjer i teologien til apostelen. Vi vil også få generell bibelkunnskap og større evne til å lese og tolke Bibeltekster. Det vil også bli tid og rom for å stille spørsmål knyttet til egen tro og anvendelse av det vi lærer.

 

Meld deg på her