Hei Jenny Marie Konradsen

jenny.jpg

Hvem er du?
Jeg er Jenny. Født og oppvokst i Nord-Norge og bor nå i Oslo. Jeg er veldig glad i musikk, fjellturer og lange frokoster.

Hva gjør du mest av for tiden?
Jeg bruker mesteparten av tiden min på å lage og spille musikk. Hvis jeg ikke er i øvingslokalet eller bak synthen, finner du meg sammen med den salige gjengen på Maritabutikken eller bærende på bord og stoler på Litteraturhuset. Dette er to skikkelig fine deltidsjobber.

Hva er forholdet ditt til Kraftverket?
Kraftverket hjelper meg å finne hvilepulsen og roen jeg leter etter ellers i uka. Det er et sted jeg kan komme til selv om jeg har en kjip dag, fordi jeg vet at det ikke forventes at jeg er noe mer enn meg selv når jeg er der. Jeg drar fra en gudstjeneste litt rettere ryggen og du hører meg som regel nynnende på en av låtene som ble spilt av de dyktige musikerne.

Hva engasjerer deg, sånn skikkelig?
Andre som engasjerer seg sånn skikkelig for noe, plateslipp fra nye artister og gode samtaler.

Hva er yndlingssangen din akkurat nå? Det er et veldig vanskelig spørsmål. Likevel kan jeg trekke frem en låt som jeg har hørt på masse den siste uka. Jeg hører på den når jeg går til jobb og da føler jeg meg alltid uovervinnelig. Multi-Love av Unknown Mortal Orchestra.