Hei Miriam Andrea (og Arnfinn) Wennerberg!

Miriam Andrea Wennerberg

Hei Miriam! Hvem er du?
Bare Miriam, aka kona til Mats og mamma til Arnfinn. 28 år fra Arna


Hva gjør du mest av for tiden? (tenkt at intervjuet var i mars)
Mellom husarbeid og strikking bruker eg veldig mye tid på å glede meg til våren. Eg lengter sånn etter å se det spire og gro, og ser allerede etter hestehov i veikantene.


Hva er forholdet ditt til kraftverket?
Kraftverket ble viktig for meg då eg flyttet til Oslo for 8 år siden og var litt mett av bibelskole. Så hadde eg akkurat lært meg å drikke kaffi. Å sitte i benkeraden og være i musikken var så godt, å kunne gå til nattverd, høre gamle salmer og få være sånn som eg var, og er. Selv om eg ikkje er her hver søndag er det likevel en viktig del av livet mitt. Mitt åndelige hjem. 

 

Hva engasjerer deg, sånn skikkelig?
Eg er altfor dårlig til å sette meg inn i viktige ting..! så lar eg vær å snakke om viktige ting fordi eg er redd for å drite meg og at alle skal gjennomskue at eg har en allmennkunnskap på OKminus. Likevel, sånn uten faglig grunnlag for å argumentere, er det flere ting som kan rive skikkelig i følelsene mine. Etter at eg ble mor er eg nok blitt enda mer opptatt av at barn skal ha det bra, både her hjemme og ellers i verden. 

 

Hva er yndlingssangen din akkurat nå?
Jeg hører på bandet Snöras når jeg føler meg tøff og Kacey Musgraves når jeg føler meg glad. Men for å være ærlig går det vel egentlig mest i Hakkebakkeskogen her hjemme.