Et reklameintervju om KV-kveldsmat

21148359_10159136488735459_1272443548_n.jpg

Sara dro på KV-kveldsmat og endte opp med å bli forloveren til Jenny seks år senere.

Hvor lenge hadde du gått i KV da du var med på kveldsmat første gang?
Ikkje veldig lenge. Et par, tri ganger kanskje

Var det skummelt syns du?
e kjente ingen på kveldsmaten spesielt godt, hverken jentekollektivet som hosta det, eller dei andre. E forberedte meg på at det kunne bli skummelt, e visste jo bare hvor kule og litt eldre deia jentene i vestkantvilla med basseng var. men det viste seg å være et veldig varmt og immøtekommende hjem å komme te. 

Hva fikk du?
God kvalitetsbevisst kveldsmat med franske oster og spansk spekemat, og veldig møe anna et norsk kveldsmatbord kan by på.

Er det noe du husker spesielt godt fra den kvelden?
Det var lagt møe vekt på at alle rundt bordet skulle få komme til ordet. Trur mi hadde noen runder med “hvem e du, hva gjør du” osv. Også Marte, ei av deia kule kollektivjentene som e seinere har fått blitt bedre kjent med. Men akkurat den kvelden var ho meir opptatt av å chatte på telefonen. Heldigvis kanskje. For det blei både mann og barn av det!

Hva fikk du ut av kvelden da?
Veldig lyst te å fortsette i denna menigheten. Rundt et felles måltid e det kanskje lettere å komme i snakk med nye. Kvelden ga et godt grunnlag te å tørre å sei hei mellom benkeradene i kirka seinere. Også fikk e bestevennskap med Jenny! Mi begynte etter det å henge jevnlig, au utenom kraftverket. med felles interesser og jobb innen det samme kreative sjikte, hadde mi møe å snakke om. Så va e forloveren hennar nå i sommer!

Anbefales?
Absolutt. Hvem seier vel nei te nye venner og gratis mat.

Fortsatt ikke for sent å melde seg på kveldsmat som er nå på tirsdag! Send en PM til Elisabeth Sæverås på Facebook med telefonnummeret ditt.