Veldedighetskonsert til støtte for papirløse kvinner i Oslo

57068537_2644899892250796_2805149042026217472_o.jpg

Velkommen til veldedighetskonsert på Bislett. Inntektene fra konserten går til arbeid for lengeværende papirløse kvinner i Oslo. Vi kaller oss «Fast adresse», og målet vårt er å samle inn midler til å etablere et kollektiv for hjemløse, papirløse kvinner.

Kjøp billetter her:
https://billetto.no/e/veldedighetskonsert-med-torgeir-waldemar-konradsen-og-vonheim-billetter-354191

Torgeir Waldemar tok det norske folk og musikkpressen på senga med sitt debutalbum i 2014. Den mørkkledde, langhårede og skjeggete mannen leverte et album som gjorde oss så til de grader betatt. Han har vært Spellemannominert både i 2014 og i 2016. Et samlet pressekorps har jublet over Torgeirs mørke blanding av folk og americana og hans sterke og uredde tekster som uanstrengt angriper og forfekter livets store spørsmål og mysterier.

«Waldemar synger sårt, med en nesten hjerteskjærende innlevelse. (...) Betagende vakkert» – 6/6
Øyvind Rønning, Dagbladet.


Konradsen er Eirik og Jenny og et soverom på Grønland med synther og planter. Men Konradsen er også Erlend og Ivar, og Øyvind og Big Bruce. Og mora di som møter opp på hver eneste konsert. Og musikken er også en slags familie med alle disse stemmene og lydene som kjemper om å få siste ordet. I sentrum av det hele: et lunt piano og en omsluttende stemme som samler alle disse folka som er en del av Konradsen. Bandet har sluppet to singler og er aktuelle med ny utgivelse i vår. Debut-albumet slippes til høsten.

«Konradsen låter harmonisk, jordnært og drømmende. Til tider også mektig, på den måten at det fyller rommet slik man forventer av den slags vokal- og synthbasert musikk». – Synnøve Berg Meisingset, By:larm.


Vonheim fra Oslo slipper til høsten sitt andre album, denne gangen på det tyske plateselskapet Snowhite. Nå presenterer bandet de nye låtene live, først ut er Kraftverket, der alle bandmedlemmene hører hjemme. Det låter fortsatt stort, mektig og melodiøst, men strykere og synther har myket opp det gitarbaserte lydbildet fra debutplata. Eivind Engedal er hentet inn som live-forsterkning og altmuligmann. Bandet består av Erlend Vesteraas, Lars Even Tørresen, Ståle Gilberg og Kjetil Gilberg.

«Slik skal musikk låte live» – Ruben Gran i NRK P3.


Dersom du ønsker å bidra med en ekstra sum er kontonummeret vårt: 2801 50 54079, vippsnummeret er: 539964.

Det vil være mulig å få kjøpt suppe og brød på konserten.

Billettene koster 200 kr.
Kjøp i døra eller forhåndsbestill på nett:
https://billetto.no/e/veldedighetskonsert-med-torgeir-waldemar-konradsen-og-vonheim-billetter-354191