Boksamtale om hevn og tilgivelse

Søndag 3.april er det Stille gudstjeneste kl 17.00.

Etter gudstjenesten (kl 18.00) får vi storfint besøk av forfatter Kristin Hauge til en samtale om hennes nyeste roman «Teorier om sand».

En mor mister sitt eneste barn. Presten Tora kommer på døra med dødsbudskapet til Anna. Hennes 19 år gamle Karla er blitt brutalt drept i Sudans ørken. En dialog utvikler seg mellom moren som er ateist og presten. Anna tyr til både bøker og ensomheten for å komme til rette med spørsmål om hevn og tilgivelse. Det hele settes på spissen når Anna må uttale til retten seg om straff for morderen. Hva skal hun gjøre?

Kristin Hauge har gitt ut sin tredje bok i høst. Hun debuterte med novellesamlingen «Tiggerne» i 2018. Bøkene hennes har fått gode skussmål hos anmeldere i både NRK, Vårt Land og Stavanger Aftenblad. Hun har jobbet både i Brüssel, Kabul og Khartoum. Nå jobber hun for Norad og skriver bøker. Vi ser frem til en samtale med Kristin om tilgivelse, hevn og Gud på fjerde søndag i fastetiden.

Jo Hegle Sjøflot leder samtalen som skjer kort tid etter stille gudstjeneste, en hellig stund for ettertanke, bibellesning, lystenning, bønn og nattverd.

Varmt velkommen, alle sammen