Høsten 2022

Høsten 2022

 

Det nærmer seg oppstart for høsten. Vi gleder oss til å treffe kjente og kjære fjes etter en lang sommer. Og vi er klar for å ta imot nye som har lyst til å tilhøre menigheten, eller bare stikke innom på besøk.

 

Første gudstjeneste er 21 august. Vi fortsetter med Stille Gudstjeneste hver første søndag i måneden. Og vi legger til rette for mange gode sosiale møtepunkt: Quizzkveld, kveldsmat i hjemmene, Kraftverket i Parken, Bli kjent med Kraftverket osv. Og tur på kafé etter hver gudstjeneste i august og september. Vi planlegger også et par spennende seminarer: «Introduksjonskurs om sentrerende bønn» sammen med Areopagos. Og et prekenseminar i november, der pastorene våre ønsker å lokke fram gode nye prekenstemmer i Kraftverket. Og til vinteren blir det LEIR. 

Maria Bjørdal er tilbake etter permisjon, og vil jobbe i 40% stilling i høst. Med Maria tilbake, kan vi også se fram til nye episoder av podcasten Kraftfór. Tomme Håland forlenger vikariatet i 10%, med hovedansvar for Stille Gudstjenester.

VI SES. ALLE HJERTELIG VELKOMMEN!

 

Viktige datoer:

21 august: Første gudstjeneste

23 august: Foreldremøte for søndagsskolen

1 september: Kraftverket i parken

14 september: Quiz-kveld i kirka

15 oktober: Introduksjonskveld om sentrerende bønn

16 november: Prekenseminar

4-5 februar: Leir