Relansering av 11 SALMER

11 salmer - Kraftverket’ er igjen tilgjengelig. Kraftverket Menighet sine versjoner av kjente og kjære salmer er å finne på alle digitale plattformer, og til salgs på iTunes fra i dag (15. august 2016).
 
Kraftverket valgte å trekke CD-utgivelsen i mars, fordi vi manglet tillatelse fra tre rettighetsinnehavere til å gi ut deres komposisjoner. Dette var utelukkende vår feil, vi kontaktet forlagene som disponerer rettighetene og stoppet salget umiddelbart. Nå er disse tre salmene erstattet av tre flunkende nye innspillinger.
 
’Kraftverket - 11 salmer’ ble gitt ut med et ønske om å dokumentere det musikalske ståstedet i Kraftverket. Bruken av salmer i et moderne musikalsk uttrykk har blitt et av våre kjennetegn. De mange musikerne som bidrar holder et høyt, profesjonelt nivå - det er sangere, instrumentalister og arrangører som helt eller delvis livnærer seg av musikk. Innspillingen av albumet er produsert i et av Oslos beste studioer, slik at kvaliteten og profesjonaliteten som preger musikken på våre gudstjenester er ivaretatt på utgivelsen.
 
Selv om vi har stor respekt for tradisjonell kirkemusikk, mener vi at det er en berikelse at salmer kan kles i ny musikalsk drakt. Derfor vil vi fortsette å spille salmene i salmeboka slik at kirkens bruksmusikk kan nå ut til stadig flere.
 
Vi er glade for å gjøre ’11 salmer- Kraftverket’ tilgjengelig igjen, denne gangen med alle rettigheter i orden. Kanskje til ergrelse for noen, men forhåpentligvis til glede for de fleste.
 
Linker

Spotify her
Tidal her
iTunes her