LEIR 8.- 9. OKTOBER

Kraftverket kjører leir igjen og alle som føler seg hjemme i Kraftverket, eller ønsker å kjenne seg mer hjemme må bli med. Vi kjører 24 timers lavterskel-leir for alle mellom 0 og 99 år.

Nå skal vi til Strandheim Leirsted på Nærsnes (42 minutter unna Oslo) og blir servert alle måltider og skal konse på menigheten vår og hvor vi vil. Temaet for leiren er HOME IS WHERE THE HEART IS (ref Matt 6,21). Hva må vi gjøre for at Kraftverket skal føles alle vårt sitt? Vi oppfordrer alle til å ta med seg interiørartikler, det være seg puter eller drivved, med dette ordtaket.

Det blir spising, snakking, løpegruppe, quizz, gudstjeneste, smågodt og kirkekaffe. What´s not to like!


For de med bil, er det bare å kjøre ut sånn at du er der til klokka 13.00, for de som ikke har bil, tar vi 251 bussen fra Bussterminalen klokken 11.01 i samlet flokk.

Ta med deg sovepose eller dyne/pute og laken, en sunn og en usunn ting som du vil dele med resten på kvelden lørdagen, og evt spill til kvelden hvis du liker sånne ting.

Prisene er:

450,- for vanlige voksne
350,- for studenter
250,- for barn mellom 2 og 8 år

Betaling ordner dere med Patrick på leirstedet. 

Det er plass til 80 stykk, og det var 60 stykk forige leir, så det er førstemann til mølla prinsippet! Påmeldingen stenger 30. september.

 

Meld deg på her !!!